Over ons

De mensen achter de Geffense kwis

“De Geffense kwis” is opgezet door enthousiaste Geffenaren, het huidige kwismaster team bestaat uit:
Theo Willemse, Koen Bongers, José Verstegen, Robert van der Doelen, Emiel van Berlo, Michel Ketelaars, Astrid Bemelmans en Kimberly van Lokven.
In de organisatie zitten mensen met uiteenlopende interesses over  allerlei onderwerpen van uiteen lopende aard, daardoor zal de quiz uitdagend zijn voor een breed publiek.
Kwis Master team 2018

Theo Willemse: hij fungeert in grote lijnen als captain van de organisatie.
Theo weet de vergaderingen in goede banen te leiden, daar er vaak wordt afgedwaald van onderwerp naar weer een ander onderwerp. Verder zorgt hij voor de secretariële zaken die rond om de quiz moeten worden geregeld,
als ook het bedenken van vragen.

Koen Bongers: met Koen halen we een hoop creativiteit in huis als ook humor. Koen verzorgt onze kleding als ook het bedrukken daarvan.
Omdat Koen door zijn huidige beperking helaas “plenty off time “ heeft ( hij werkt momenteel niet fulltime) kan hij zich geheel storten op het vragen bedenken, maken en uitvoeren daarvan. Hij bruist van enthousiasme en heeft passie voor onze kwis.

José Verstegen: heeft een beschikking over een grote creativiteit. Ze bedenkt vragen over allerlei onderwerpen. Al moet erbij vermeld worden dat  vragen over Geffen van lang geleden haar heel goed liggen. Ze zorgt voor het maken van de huisstijl, zet de flyers en promotieartikelen in elkaar. In het kort; ze zorgt voor de PR.

Robert van der Doelen: vooral bezig met technische dingen. Hij is breed inzetbaar, van het bedenken van vragen tot het promoten van de kwis. Is punctueel in de dingen die hij doet, aan een half woord heeft Robert al genoeg.

Emiel van Berlo: een techneut, verslaaft aan computers, High tech, wiskunde, StarWars , geïnteresseerd in alles. Op een vrij moment Wikipedia lezen, Creatief, Cultuurminded, snel schakelend. Emiel kan hier overal een vinkje bijzetten. Zeg maar een beetje “Nerdy”. In de positiefste zin van het woord. Een echte aanwinst voor het Kwis-team.

Michel Ketelaars: Michel is vooral sterk in het bedenken van technisch ingewikkelde vraagstukken en weet ook goed raad met wiskundige problemen. Maar ook ludieke vragen gaat hij niet uit de weg.

Astrid Bemelmans : Astrid  dit jaar nieuw in ons team  komt ons team versterken met heel veel creativiteit,  ze bedenkt vragen van uiteenlopende aard en typische Geffense items.  Daarnaast is duikt ze ook mee in de PR en gaat social media haar ook aardig af.

Kimberly  van  Lokven: Kimberly is onze jongste aanwinsten dit jaar in de organisatie van de Geffense Kwis. Die zeker de jeugd op de proef gaat stellen, maar ook kwaliteiten heeft met de vormgeving.Van haar kun je de verrassendste opdrachten verwachten. Met haar creatieve achtergrond en kennis een aangename aanvulling voor Jose.

De Geffense Kwis