Over ons

De mensen achter de Geffense kwis

“De Geffense kwis” is opgezet door enthousiaste Geffenaren, het huidige kwismaster team bestaat uit:
Emiel van Berlo, Astrid Bemelmans, Lars van Erp, John van den Heuvel en Rianne van Heeswijk
In de organisatie zitten mensen met uiteenlopende interesses over allerlei onderwerpen van uiteenlopende aard, daardoor zal de kwis uitdagend zijn voor een breed publiek.
Rianne van Heeswijk: Rianne is de eerste buiten-Geffense kwismaster. Hoewel ze zelf in Den Bosch woont, heeft ze vrienden in Geffen wonen waarmee ze de afgelopen jaren aan de kwis heeft deelgenomen. Ze weet dus echt wel hoe de kwis in elkaar zit en vindt het echt een uitdaging om het eens vanaf de andere kant te benaderen. Ze werkt bij Nutreco als personeelsfunctionaris waarvoor ze ook met enige regelmaat naar het buitenland moet. In haar vrije tijd sport en zwemt ze graag en is vaak in Geffen te vinden als er evenementen zijn. Haar interesse en kennis is heel divers en ze gaat zeker weten al onze blikken verruimen.
John van den Heuvel: John is een welkome aanvulling van ons team. Naast zijn werk als woonbegeleider bij Cello, is hij druk bezig zijn eigen fotografie-bedrijf op te zetten. Ook is hij natuurlijk prins carnaval geweest, waardoor hij nauw betrokken is bij stichting Rottenrijk. En de meesten kennen hem wel van de vele typetjes die hij neer heeft gezet tijdens de roap-avonden. Kortom een druk baasje die nog wel wat tijd over heeft om leuke kwisvragen te gaan verzinnen.

Lars van Erp: Lars is bij de meeste Geffenaren wel bekend. Hij is een geboren en getogen Geffenaar. Hij studeert op de Pabo in Den Bosch. In zijn vrije tijd werkt hij nog bij Tuin en Design in het tuinonderhoud en bij cafe Boetje, is actief bij de JVW waar hij ook vaak een typetje speelt, deelnemer van het Roaplied en een fanatieke carnavalswagen bouwer. Kortom een actief persoon die ook nog tijd weet te maken om de Kwis mee te gaan organiseren. Zijn doelgroep is natuurlijk de jeugd en zijn interesse en kennis liggen vooral bij Geffen en Carnaval.

Astrid Bemelmans: Astrid versterkt het team met heel veel creativiteit. Ze bedenkt typische Geffense vragen en vragen van uiteenlopende aard. Ze kan snel denken en weet dan ook meestal een oplossing te vinden. Daarnaast verzorgt ze de PR en gaat social media haar ook aardig af.

Emiel van Berlo: een techneut, verslaaft aan computers, high tech, wiskunde, scifi, geïnteresseerd in alles. Op een vrij moment Wikipedia lezen, creatief, cultuurminded, snel schakelend. Emiel kan hier overal een vinkje bijzetten. Zeg maar een beetje “Nerdy”. In de positiefste zin van het woord. Een echte aanwinst voor het Kwis-team.

De Geffense Kwis