Over ons

De mensen achter de Geffense kwis

“De Geffense kwis” is opgezet door enthousiaste Geffenaren, het huidige kwismaster team bestaat uit:
Michel Ketelaars, Koen Bongers, Emiel van Berlo, Astrid Bemelmans, Rianne van Heeswijk en Lars van Erp.
In de organisatie zitten mensen met uiteenlopende interesses over allerlei onderwerpen van uiteenlopende aard, daardoor zal de kwis uitdagend zijn voor een breed publiek.

Michel Ketelaars: Michel is vooral sterk in het bedenken van technisch ingewikkelde vraagstukken en weet ook goed raad met wiskundige problemen. Maar ook ludieke vragen gaat hij niet uit de weg.

Koen Bongers: met Koen halen we een hoop creativiteit in huis als ook humor. Koen verzorgt onze kleding en ook het bedrukken daarvan.
Omdat Koen door zijn huidige beperking helaas “plenty off time “ heeft (hij werkt momenteel niet fulltime) kan hij zich geheel storten op het vragen bedenken, maken en uitvoeren daarvan. Hij bruist van enthousiasme en heeft passie voor onze kwis.

Lars van Erp: Lars is bij de meeste Geffenaren wel bekend. Hij is een geboren en getogen Geffenaar. Hij heeft inmiddels zijn opleiding tot onderwijsassistent afgerond en gaat hierna starten op de Pabo in Den Bosch. In zijn vrije tijd werkt hij nog bij Corné van Dinther in het tuinonderhoud en bij Boetje in de kroeg, is actief bij de JVW waar hij ook vaak een typetje speelt, deelnemer van het Roaplied en een fanatieke carnavalswagen bouwer. Kortom een actief persoon die ook nog tijd weet te maken om de Kwis mee te gaan organiseren. Zijn doelgroep is natuurlijk de jeugd en zijn interesse en kennis liggen vooral bij Geffen en Carnaval.

Rianne van Heeswijk: Rianne is de eerste buiten-Geffense kwismaster. Hoewel ze zelf in Den Bosch woont, heeft ze vrienden in Geffen wonen waarmee ze de afgelopen jaren aan de kwis heeft deelgenomen. Ze weet dus echt wel hoe de kwis in elkaar zit en vindt het echt een uitdaging om het eens vanaf de andere kant te benaderen. Ze werkt bij Syneos health als personeelsfunctionaris waarvoor ze ook met enige regelmaat naar het buitenland moet. In haar vrije tijd sport en zwemt ze graag en is vaak in Geffen te vinden als er evenementen zijn. Haar interesse en kennis is heel divers en ze gaat zeker weten al onze blikken verruimen.

Astrid Bemelmans: Astrid versterkt het team met heel veel creativiteit. Ze bedenkt typische Geffense vragen en vragen van uiteenlopende aard. Ze kan snel denken en weet dan ook meestal een oplossing te vinden. Daarnaast verzorgt ze de PR en gaat social media haar ook aardig af.

Emiel van Berlo: een techneut, verslaaft aan computers, high tech, wiskunde, scifi, geïnteresseerd in alles. Op een vrij moment Wikipedia lezen, creatief, cultuurminded, snel schakelend. Emiel kan hier overal een vinkje bijzetten. Zeg maar een beetje “Nerdy”. In de positiefste zin van het woord. Een echte aanwinst voor het Kwis-team.

De Geffense Kwis