Kwisuitleg

Uitleg van de kwis

Op de 14de December 2019 doen honderden Geffenaren en hun buitendorpse connecties mee aan De Geffense Kwis.
Het is de bedoeling dat je een team vormt. Dit mag uit zoveel personen bestaan als je zelf wilt.
Er is één regel: er moet minimaal 1 persoon woonachtig zijn in Geffen.
Als je een team hebt samengesteld dan kun je dit team aanmelden op deze website (aanmelden vanaf 2 september t/m 7 december 2019)

Bedenk een leuke teamnaam die je opgeeft samen met een contactpersoon.
Deelname kost per team €15,-.
Dit bedrag dient contant betaald te worden op de avond van de kwis.
De kassa zal deze avond om 18.00 uur open zijn.
Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Op 14 december gaan wij om 18.30 uur starten met het uitdelen van de kwisboeken. Het uitdelen, en ook het inleveren van de kwisboeken, is in de Koppellinck. Het is de bedoeling dat je zelf met je team een locatie zoekt om de kwis te maken. Dit kan zijn bij iemand thuis, maar ook in een sportkantine, in een café, of in een gemeenschappelijke ruimte (met uitzondering van “de Koppellinck”). Dit mag je zelf weten en dien je ook zelf te regelen.

De kwis bevat 10 categorieën met elk 10 vragen. Deze categorieën worden te zijner tijd, maar nog voor de dag van de kwis, bekend gemaakt. Houd daarbij onze social media kanalen en de website in de gaten.
Naast theorie- en praktijkvragen, is er ook een geheime opdracht aan de kwis verbonden. Het is de bedoeling dat er één persoon per team naar een bepaalde locatie komt op een bepaalde tijd, om daar een opdracht uit te voeren.

Tussen 23.00 u en 23.30 uur maar uiterlijk om 23.30 uur moeten de antwoorden weer ingeleverd zijn bij ons. Tijd is tijd, onze klok is bindend. Voor u de vragen inlevert moet u ook nog aangeven op welke categorie u de joker wilt inzetten. Dit moet u aangeven op het antwoordenblad.

Ter aanvulling op deze informatie, is er ook een reglement aan de kwis gekoppeld. Deze is te vinden voor in het kwisboek.

En dan…

Dan is het afwachten geblazen …
Want nadat de commissie alle vragen heeft beoordeeld, wordt op 27 december 2019 de uitslag bekend gemaakt, ook weer in de Koppellinck. Het belooft een spannende maar vooral ook gezellige afterparty te worden met een professionele DJ een hapje en een drankje.
Op deze avond, die om 20.00 uur begint, onthult de organisatie van de “Geffense kwis” welk team een mooi geldbedrag in ontvangst mag nemen samen met een unieke trofee, maar zeker niet onbelangrijk:
Wie er de boeken in gaat als beste team.
Wie mag zich een jaar lang slimste Geffenaar noemen!?

De Geffense Kwis